Проведох среща с Пол Макарти, Регионален директор за Европа на

...
 Проведох среща с Пол Макарти, Регионален директор за Европа на
Коментари Харесай

Лидерът на ГЕРБ обсъди възможността за редовно правителство с Международния републикански институт на САЩ

  " Проведох среща с Пол Макарти, Регионален шеф за Европа на Международния републикански институт на Съединени американски щати (IRI) ". Това заяви в профила си във Facebook водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.
 
" Обсъдихме комплицираната политическа конюнктура в България и опциите за сформиране на постоянно държавно управление в границите на сегашния парламент. Подчертах водещата роля на ГЕРБ-СДС при приемането на законодателство за енергийна диверсификация на страната, оказването на военна и техническа помощ за Украйна и модернизацията на българската войска. Споделих и терзанията си свързани с провокациите пред страната ", заяви водачът на ГЕРБ.
 
Пред представителите на IRI той подчертал, че неналичието на отговорно и рационално политическо държание при част от политическите партии в Народното събрание, може да докара до ерозия на евроатлантическия консенсус в страната.
 
" Благодарих за продължаващата градивна роля на IRI в укрепването на българската народна власт и шерването на скъп опит при построяването на устойчива многопартийна система ", приключва обявата на Бойко Борисов.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР